Despre elicopterele cu telecomanda

elicoptere cu telecomanda

elicoptere cu telecomanda

Elicopterele cu telecomanda sunt cele mai la moda jucarii din ultima vreme, conform vanzarilor. Pe langa acestea, avioanele cu telecomanda inregistreaza de asemenea un mare succes. Nu este greu sa imi explic de ce se intampla asta. Multi copii sunt indragostiti de zbor si isi doresc jucarii din ce in ce mai inteligente, asa cum sunt elicopterele cu telecomanda.

In ultima vreme au aparut modele de elicoptere cu telecomanda la preturi foarte avantajoase. Ofertele de sarbatori la aceste jucarii au fost foarte atragatoare, mai ales in supermarketuri. Din pacate, elicopterele cu telecomanda care se gasesc in hypermarketuri lasa de dorit cand vine vorba de calitate.

Elicoptere cu telecomanda ieftine

Fiind un iubitor al acestoj jucarii (desi nu mai sunt chiar copil de ceva vreme), am pierdut bani de multe ori pe modele de elicoptere cu telecomanda care s-au dovedit slabe calitativ. Stiu, te intrebi de ce nu am incetat sa mai cumpar in aceste conditii. Pur si simplu mi-e greu sa imi stapanesc poftele de moment si uneori daca vad ceva ce imi place, nu rezist fara sa imi cumpar si nu ma mai uit la calitate. Binteinteles, a jucat un rol important si pretul foarte mic. Dar daca as aduna banii pe care i-am dat pe elicoptere (sau avioane) cu telecomanda de-a lungul timpului, s-ar strange o suma frumusica, pe care o puteam folosi ca sa imi cumpar un elicopter de calitate (pe care sa il pot folosi si in ziua de azi).

Pe site-ul elicoptere-cu-telecomanda.com vei gasi o selectie a celor mai bune elicoptere cu telecomanda, la preturi mai mici sau mai mari, in functie de dimensiunile si complexitatea acestora. In general este bine sa stii ca trebuie sa te feresti de lucrurile care arata ieftin.

Cand te hotarasti sa cumperi un elicopter cu telecomanda, este bine sa incepi cu un model mai ieftin (dar de calitate). Este destul de clar de ce spun lucrul asta. Cand ai luat permisul de conducere, ai inceput sa conduci direct un bmw, sau ai inceput cu dacia parintilor? Daca ti-ai permis bmw, este foarte bine, dar majoritatea incep cu o masina mai ieftina, de care sa nu le para rau in caz ca o distrug sau ii aduc avarii. Cam asa este si cu elicopterele sau avioanele cu telecomanda.

Intr-o zi mi-am cumparat un avion cu telecomanda (era primul sau al doilea). Era un model ieftin si simplu, cu doua motoare si doua canale. Am mers intr-un parc din Bucuresti (Izvor) si l-am ridicat foarte sus. Fiind usor, a fost luat de vant usurel si dus in afara parcului. Am incercat sa il cobor, dar nu am mai reusit. Cand a inceput sa piarda inaltime, avionul era deja deasupra unei zone de case, acolo unde s-a si pierdut. L-am cautat in acel cartier, dar a fost imposibil sa il mai gasesc, pentru ca nu am vazut exact unde a cazut. Atunci mi-a parut bine pentru ca nu am ales un model mai scump de avion cu telecomanda. De aceea este bine ca la inceput sa cauti ceva mai ieftin. Se poate intampla orice.

Dimensiuni elicoptere cu telecomanda

Elicopterele cu telecomanda sunt jucarii de care si unii adulti se bucura aproape la fel de mult ca si copiii. Exista modele modele si dimensiuni diverse pe piata. Totusi, vreau sa ma opresc asupra dimensiunilor elicopterelor cu telecomanda. Modelele mai mari sunt de obicei mai scumpe si mai bine dotate (mai multe canale, giroscop…). In schimb, eu nu prea le-as indica in cazul copiilor mai mici, pentru ca rotorul este mare, turatia este de asemenea foarte mare si palele pot rani copilul.

Alege inspirat modelul de elicopter cu telecomanda pe care ti-l doresti si nu uita sa arunci o privire asupra ultimelor noutati de pe site-ul elicoptere-cu-telecomanda.com.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Skip to toolbar