Elicopter Apache cu telecomanda

syma-s108g-apache-elicopter-002

Elicopterele Apache au facut istorie in teatrele de operatiuni militare in care au participat. De aceea, forma specifica a acestora a ramas in memoria celor pasionati de aviatie.

Astazi, o multime de elicoptere de jucarie au forma elicopterelor Apache. In comert se gasesc foarte multe elicoptere cu telecomanda care seamana cu celebrele aparate militare de zbor.

Trecand peste felul in care acestea arata, trebuie sa avem in vedere si aspectele tehnice atunci cand decidem sa cumparam un model de elicopter Apache cu telecomanda.

Elicopter Syma S108G Apache – descriere

Cel mai bun raport calitate/pret il intalnim la elicopterul Syma S108G US Marine Corps Apache. Acesta este dotat cu giroscop.

Giroscopul are rolul de stabilizator electronic, care va tine elicopterul la punct fix in aer, chiar daca lasam telecomanda din mana.

Elicopterul Syma S108 G Apache este echipat cu doua motoare puternice pentru rotorul principal si un motor pentru rotorul secundar, de pe coada. Acesta din urma are rolul de stabilizare in zbor.

Telecomanda cu infrarosu asigura o raza de acoperire de pana la 10 metri.

Acest elicopter de mici dimensiuni este perfect pentru spatiile inchise (dormitor, living, birou), fiind extrem de usor de manevrat.

Pretul elicopterului cu telecomanda Syma S108G Apache este unul accesibil. De asemenea, acest elicopter beneficiaza si de un feedback foarte bun din partea clientilor. Detalii aici.

Elicopter Syma S108G Apache – preturi

Dupa cum spuneam si mai sus, Syma S108G Apache se gaseste pe piata online la un pret foarte bun. Iata in continuare o lista a magazinelor din care se poate cumpara. Lista este utila mai ales pentru compararea preturilor, a ofertelor.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Skip to toolbar