Elicopter cu telecomanda si camera video ieftin – Syma S107C

Elicopter cu telecomanda si camera video ieftin

Un elicopter telecomandat ieftin, care sa fie dotat si cu o camera video este visul oricarui pasionat de asemenea gadgeturi. Acum poti sa realizezi propriile filmari aeriene folosind noul elicopter cu telecomanda si camera video de la Syma.  Modelul Syma s107c este urmasul lui s107g. Diferenta intre cele doua consta in faptul ca palele din elicea principala sunt ceva mai scurte la elicopterul cu camera video, in ciuda faptului ca este ceva mai greu (din cauza camerei video – atunci cand aceasta este montata).

Camera video se poate demonta usor, ca sa se usureze elicopterul. Astfel, timpul de zbor poate creste cu cateva minute. Alt avantaj legat de camera video montata pe elicopterul cu telecomanda Syma s107c este acela ca obiectivul camerei poate fi rotit in sus sau in jos. Astfel, se poate evita aparitia in filmare a botului elicopterului cu telecomanda. De asemenea, camera video poate sa realizeze si poze in aer.

Elicopter cu telecomanda si camera video ieftin – Syma S107C

– continuare

Compara preturile elicopterului cu telecomanda:

Preturile sunt -intr-o continua schimbare, mai apar si mai dispar reduceri. Din ce am observat eu, pretul de la toyz este de obicei cel mai bun la elicopterele cu telecomanda, iar pretul de la eMag este mai mare. Cel mai scazut pret este la chinezi, daca il comanzi direct pe Ebay. Daca ai timp sa te ocupi de comanda, poate merita sa incerci comanda de pe eBay.

Despre camera video

Camera video este controlabila chiar de pe telecomanda elicopterului. In partea dreapta exista un buton pentru facut poze, iar in partea stanga este butonul pentru pornit/oprit filmarea. Pe camera video este un led rosu, care ne arata daca filmarea este in desfasurare sau nu. Ambele butoane (pentru filmare si poze) sunt asezate la indemana, astfel incat nu trebuie sa iei mana de pe comenzi ca sa le actionezi.

Nu te astepta la performante extraordinare din partea camerei video cu care este dotat elicopterul. Aceasta este un model de dimensiuni reduse, care filmeaza si face poze la rezolutia maxima de 640 de pixeli (VGA). Pana la urma la acest pret nu poti sa ai parte de o camera video HD.

Iata si o filmare realizata cu elicopterul Syma S107C:

Manevrabilitatea elicopterului

Legat de comenzi, este interesant de stiut ca elicopterul Syma s107c este dotat cu giroscop – un mecanism electronic care stabilizeaza elicopterul in aer. Practic, acest giroscop este un fel de pilot automat. Simte cand elicopterul are tendinta sa “fuga” in anumite directii si compenseaza automat aceasta tendinta a elicopterului. In consecinta, poti lua mana de pe comenzi, iar elicopterul va pluti in aer la punct fix. Pentru asta, giroscopul elicopterului trebuie calibrat, dar acest lucru il faci in aproximativ 30 de secunde, folosind trimmerul de pe telecomanda.

Elicopter cu telecomanda si camera video ieftin-2

Pareri despre elicopterul cu telecomanda si camera video Syma s107c

Am incercat acest elicopter cu telecomanda si mi s-a parut stabil si foarte usor de pilotat. Raza de actiune este destul de mica si de aceea elicopterul este recomandat pentru zborul in interior. Afara il poti scapa usor din raza de actiunii a telecomenzii si poti sa il trantesti la pamant. Este construit din materiale de calitate si este foarte rezistent la prabusiri – nu am reusit sa stric nimic la el, desi l-am busit, incercand sa il bag prin locuri inguste, gen picioarele de la scaun sau un survol in apropierea unui candelabru, pe care incercam sa il filmez :))

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Skip to toolbar