Elicopter militar cu telecomanda, ieftin si bun

elicopter-militar-cu-telecomanda-02

elicopter-militar-cu-telecomanda-02

 

Am cumparat si testat un elicopter militar cu telecomanda (Syma S102) care mi s-a parut foarte bun, avand in vedere ca este si ieftin. Printre altele, mi-a placut la acest elicopter faptul ca este foarte controlabil, rezistent.

Acest elicopter militar cu telecomanda (Syma S102) se controleaza pe 3 canale si este stabilizat de un giroscop (gyro), care isi face datoria din plin.

Nu l-am trantit de prea multe ori, dar atunci cand s-a intamplat, elicopterul a rezistat cu bine. In general, la elicopterele cu telecomanda cedeaza la impact palele rotorului principal (elicea mare). Acest elicopter militar cu telecomanda dispune de elici articulate (care se pliaza in caz de impact), destul de flexibile incat sa absoarba socuri si sa reziste.

Ceea ce mi-a mai placut la acest elicopter militar cu telecomanda (Syma S102) a fost acumulatorul, care pana acum a rezistat cu bine la multe incarcari. Spun asta pentru ca am avut elicoptere cu acumulatori mai slabi, care au cedat dupa aproximativ 50-60 de incarcari.

elicopter-militar-cu-telecomanda-02

 

Acumulatorii elicopterelor cu telecomanda nu cedeaza din prima, dar dupa un timp se observa scaderea timpului de zbor, de la aproximativ 10 minute la 5 minute sau chiar mai putin.

Cu acest elicopter militar cu telecomanda am depasit acest numar de incarcari si inca zboara fara probleme 8-9 minute cu o incarcare.

Telecomanda este alimentata de 6 baterii AA.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Skip to toolbar