Elicopter Syma S107G – preturi

elicopter-syma-s107g-pret-001

elicopter-syma-s107g-pret-001

Elicopterul Syma S107G este un model foarte popular, in special datorita raportului dintre performante si pret. Desigur, pretul este un factor important in decizia de a alege un anumit model de elicopter cu telecomanda.

La sfarsitul acestui articol voi include link-urile cu cele mai bune oferte pentru elicopterul Syma S107G.

Syma S107G – avantaje

Pana atunci as vrea sa spun cateva lucruri despre acest model accesibil pentru publicul larg. Unul dintre principalele avantaje ale lui Syma S107G este prezenta giroscopului.

Giroscopul ofera o manevrabilitate excelenta oricarui tip de elicopter cu telecomanda. Acesta masoara tendinda elicopterului de a devia de la zborul la punct fix si elimina orice deviere atunci cand utilizatorul nu doreste sa miste elicopterul intr-o anumita directie.

Practic, poti sa ridici elicopterul la o anumita inaltime si sa lasi telecomanda din mana. Acesta va ramana in zbor la punct fix pana atunci cand vei decide sa il directionezi in alta parte pe verticala sau pe orizontala.

elicopter-syma-s107g-pret-002Syma S107G se controleaza prin infrarosu, primind astfel prompt toate comenzile. Va trebui in schimb sa tii telecomanda orientata spre elicopter atunci cand te joci cu el.

Greutatea elicopterului Syma S107G este de doar 34 de grame. Cele doua elici principale ale acestuia sunt dotate cu doua motoare, care asigura un bun raport intre forta si masa – acest fapt face ca elicopterul sa fie agil. De asemenea, acest model este dotat si cu un motor pe coada, pentru stabilizare. Autonomia declarata a acumulatorului este de 6-8 minute de zbor, dar aceasta poate fi extinsa pana la aproximativ 10 minute daca nu se foloseste un fortaj excesiv.

Un alt avantaj important al acestui elicopter este reprezentat de cadrul metalic si elicile pliabile. Aceste doua calitati asigura o rezistenta foarte buna la socuri mecanice (impact cu suprafete dure, prabusire).

Pachetul include: 1 x elicopter, 1 x telecomanda infrarosu pe 3 canale (cele 6 baterii tip AA pentru telecomanda nu sunt incluse), elice de coada si cablu USB pentru reincarcare de la PC/Laptop.

Elicopter Syma S107G – preturi

Voi posta in continuare lik-uri relevate; preturi si oferte pentru elicopterul Syma S107G.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Skip to toolbar