Elicoptere cu telecomanda – Black Friday 2015

elicoptere cu telecomanda black friday 2015

elicoptere cu telecomanda black friday 2015

Black Friday 2015 se apropie cu pasi repezi, asa ca este bine sa stim unde putem sa gasim oferte bune de elicoptere cu telecomanda in aceasta peioada a anului.

Elicopterele cu telecomanda sunt jucarii (sau chiar gadget-uri) la moda atat pentru copii, cat si pentru parinti. Preturile sunt foarte accesibil pentru modelele entry level, iar cu ocazia Black Friday 2015 ne asteptam la reduceri. Vom vedea cat de mari sau cat de reale sunt ofertele. Oricum vor fi, este clar ca acestea vor exista.

Alegerea unui elicopter cu telecomanda

Daca vrei sa alegi un elicopter cu telecomanda si camera video, trebuie sa ai grija la calitatea senzorului de imagine cu care este dotata aceasta. Personal, nu as alege un model cu rezolutie sub 720p. De asemenea, nu este bine sa te lasi pacalit de marketing-ul agresiv pe tema ,,night vision”. Nu exista in momentul de fata o solutie destul de buna pentru filmarea night vision. Nici macar dronele americane de milioane de euro (cele militare) nu obtin filmari foarte grozave pe timp de noapte. Acelea pot sa filmeze destul de decent incat sa poata fi manevrate pe timp de noapte, dar nu mai mult.

Daca de Black Friday 2015 vrei sa cumperi un model cu performante foarte bune la filmare, te sfatuiesc sa optezi pentru ceva mai avansat, cum ar fi dronele Dji. E drept, preturile sunt ceva mai mari, dar nu este exclus sa gasesti o oferta buna in aceasta perioada. O sa realizez un alt articol pe tema dronelor video, pentru ca acolo sunt mai multe lucruri de lamurit.

Black Friday 2015 va incepe in data de 20 noiembrie si probabil unele magazine vor decide sa extinda promotiile pana la data de 27 noiembrie 2015.

Oferte Black Friday 2015

Voi posta in continuare link-uri si informatii relevate in legatura cu ofertele de Black Friday 2015 la elicopterele cu telecomanda.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Skip to toolbar