Elicoptere de jucarie, care zboara

elicoptere de jucarie care zboara

Gasesti aici cea mai variata gama de elicoptere de jucarie, care zboara. Acestea sunt jucarii care dezvolta reflexele si orientarea in spatiului. Elicopterele de jucarie ar fi destul de plictisitoare daca nu ar zbura, asa ca atunci cand vrei sa cumperi un cadou mai interesant, alege un model de elicopter care chiar zboara – si ai grija sa alegi unul care zboara bine.

Cum sa alegi un elicopter de jucarie, care zboara

In general, elicopterele de jucarie care zboara pot fi gasite destul de usor in supermarketuri, dar am mai spus si in alte articole ca nu le recomand. In supermarket se gasesc cele mai slabe modele de elicoptere. Si spun asta dupa ce am aruncat banii pe fereastra de multe ori cumparand asemenea modele. Ultimul l-am stricat in urma unei prabusiri – am rupt o elice principala. Asta pentru ca era o constructie ieftina, cu elice rigida. Elicopterele din ACEASTA oferta sunt dotate cu elice care se pliaza (elice articulate). Daca se prabuseste elicopterul, elicele se pod indoi (au o articulatie si se pliaza), iar astfel nu se rup! (Vezi in foto mai jos)

elicoptere de jucarie care zboaraIn primul rand, elicopterele de jucarie care se gasesc in supermarket nu sunt dotate intotdeauna cu giroscop, iar asta este un mare minus. Nu o sa intru in detalii tehnice, dar o sa spun doar ca giroscopul este un sistem care stabilizeaza elicopterul in zbor. Fara giroscop, elicopterul este foarte greu de controlat.

Asa ca alege doar elicopterele de jucarie care zboara stabil si usor.

elicoptere de jucarie care zboara

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Skip to toolbar